Bliv kontaktet

Bestyrelsesarbejde

En kvinde med markeds- og digitale kompetencer

Alice Monberg er den oplagte kandidat til bestyrelser, der ønsker et kvindeligt medlem rekrutteret med topledelseserfaring fra de største virksomheder i dansk erhvervsliv.

Hendes kompetencefelt er markedsorienteret og koncentreret om salg og markedsføring on- og offline. Hun har stærke digitale ledelseskompetencer fra opbygning og udvikling af nogle af Danmarks største Webshops.

Alice Monberg er forfatter til bogen “FÆLLERSNÆVNEREN DER FORSVANDT – om digitalisering og kreativitet i forbrugermarkedsføring”, hvor hun med en selvkritisk vinkel, kærligt men bestemt genstarter en marketingbranche, der er tæt på skakmat.

Hendes erfaringer er erhvervet fra virksomheder med behov for turn-around, fusionering eller ekspansion til nye markeder. Og hendes speciale er forretningsudvikling i retail- og underholdningsbranchen i frivillige- og kapitaldrevne kædestrukturer.

Bestyrelseserfaringer

Igennem sin erhvervskarriere har Alice Monberg opbygget en bred erfaring med bestyrelsesarbejde i form af bestyrelsesreference, bestyrelsesmedlemskab eller formandskab.

Hun er bestyrelsesmedlemmet, der spænder fra strategi til implementeriing og inddrager begge dele i sine betragtninger. Hun er fremtidsorienteret og en stærk inspirator, men gør en dyd ud af at sikre implementering i hverdagen. Der skæres ind til benet og det komplekse gøres simpelt og konkret.