Foredrag eller Workshop #11

Teams der tør og gør

Teams der tør og gør

Beskyttende ledere hindrer team-performance

Behovet for højtperformende teams har aldrig været større. Effektiviseringsbehovet er allestedsnærværende og insourcing med opbygning af nye kompetencer sker konstant. Forandring er et hverdagsfænomen, som nogle virksomheder aktivere som en del af en attraktiv arbejdsplads, mens andre mister grebet og møder modvilje og snak i krogene. Sorry to say, men hele misæren starter med den beskyttende leder, der i angsten for ballade, ikke sætter ambitioner, selvudvikling, attraktivitet på jobmarkedet og ikke mindst ansvar på organisationsagendaen. Beskyttelse af medarbejderen er misforstået godhed og performance-afviklende.

Arbejdsmetoder og redskaber gør forskellen

Den gode nyhed er, at hverken du eller dit team behøver tilbringe dagevis på diverse udviklingskurser. Nej, det hele handler såmænd bare om, at du som leder skal være dig og ingen anden. Og med i bagagen skal du blot have de rigtige arbejdsmetoder og redskaber. Med udgangspunkt i jeres virksomhed fortæller marketingekspert Alice Monberg fra et ledelsesperspektiv om hendes erfaring med etablering af topperformende teams. Gennem cases får du konkret viden om mindset, metoder og redskaber. Og du beriges med specifikke input til organisering, strukturering og udvikling af dit topperformende team. Du fyldes af energi og mod på at starte rejsen allerede i morgen.

Temaer

Med udgangspunkt i jeres situation undersøges hemmeligheden bag højtperformende teams og vi fokuserer på at:

  • karakterisere højtperformende team
  • afkode lederens rolle og adfærd
  • definere menneskesynet
  • udpege ledelsesprincipperne
  • forstå arbejdskulturen
  • specificere arbejdsformen
  • konkretisere arbejdsredskaberne
  • planlægge rejsen derhen
  • evaluere og vedligeholde

Form

På en energifyldt og ligefrem facon udpeges du og din adfærd som stopklods for topperformance i dit team – uha! Men du finder også ud af, at det hele handler om arbejdsmetoder og redskaber, og at du blot skal være dig selv. Lige til at gå hjem og sætte igang.

Anmeldelser

“Hun giver en konkret opskrift på at øge teamperformance”

Anmeldelser

“Alice Monberg forstår at skære ind til benet, når hun taler om ledelse”

Liselotte Christensen, HR & Kommunikationschef, XL-BYG a.m.b.a.

Anmeldelser

“Provokerende og stærkt inspirerende”

Anmeldelser

“Hun siger lederne ikke skal lave om på sig selv, men blot indføre nye arbejdsmetoder”

Michael Thim, Regional President, Nordics & Baltics, IPG Mediabrands

Anmeldelser

“Hun understreger at top-performance kommer via få arbejdsredskaber”

Vil du høre mere om “Teams der tør og gør”

Skriv til AliceMonberg@TilbagePåSporet.dk og få svar med det samme eller ring på 23 65 83 30.

Om Alice Monberg

Alice Monberg har mange års erfaring med ledelse og markedsføring for de største brands i dansk erhvervsliv. Som oplægsholder, debattør og projekthjælp bringer hun energi og struktur. Hun er humoristisk og har begge ben solidt på jorden. Og hun provokerer til omtanke og står fast på, at verden hverken er grundlæggende forandret eller at markedsføring er blevet en uoverskuelig opgave i en digital verden.

Hun bryder kompleksitet ned til håndterbare opgaver og giver på strategisk og taktisk niveau redskaber, som gør det tydeligt for enhver, hvordan man hver eneste dag bidrager til virksomhedens succes. Alt sammen leveret med en forfriskende og overbevisende evne til at skære ind til benet.

Alice Monberg har bl.a. været ansat i LEGO®, Dansk Supermarked, XL-BYG® og LEGOLAND®.