Bliv kontaktet

Om Workshops

Garanti for konkrete indsatsområder

Workshops med Alice Monberg som processor og ikke mindst inspirator tilbydes de virksomheder, der ønsker at gå mere i dybden med strategiske eller mere taktiske emner på marketing og forretningsudviklingsområdet. Workshoppen planlægges individuelt med virksomheden og tilpasses egen situation, ønsker og behov. Der er garanti for et output bestående af konkrete indsatsområder og aktiviteter klar til videre bearbejdning og implementering i virksomheden.

Individuel planlægning og setup

En workshop varer typisk en halv til hel dag og består af inputs og inspiration fra Alice Monberg kombineret med en række brainstorm-øvelser. Konkret indhold og forløb er emnebestemt og aftales helt specifikt inden arrangementet. Undervejs i forløbet struktueres og samles der op og seancen afsluttes med at gruppere og prioritere de vigtigste indsatsområder. Umiddelbart efter workshoppen fremsendes struktureret overblik over de valgte og fravalgte indsatsområder.

Anmeldelse

“Vores Workshop med Alice Monberg gav den inspiration, der skulle til. Den fik det frem, som vi hver især gik og gemte på. Vi kom godt i gang og er kommet langt med tingene.”

Marianne Pedersen
CEO
Index Retail A/S
Selskabet bag Bog&Idé og Legekæden