Foredrag eller Workshop #6

Strategier der lever og virker

Strategier der lever og virker

Der er gået inflation i strategiordene

Strategier og strategiarbejde er slidte ord, der lifligt benyttes til at iscenesætte selv den mest almindelig hverdagsopgave. Der er gået inflation i skidtet og ofte er det varm luft og lidt skræmmende, floffy snak. Strategier opleves ofte som store dokumenter fyldt med ord, der samler støv i mappen i reolen. Ja, mange ledelser har holdt sig selv beskæftigede med floffie strategidokumenter eller har betalt konsulentfaktura´er, der ikke tåler dagens lys. Strategiarbejde er oftest upædagogisk og for fjern fra virkeligheden, og ledelsen af virksomheden overlades derfor til tilfældet og dag-til-dag fokus.

Den effektive strategi kan tegnes på én side

Men en simpel og pædagogisk strategi er en nødvendig byggesten til din virksomheds fremtidige succes. Og den gode nyhed er, at dit strategiarbejde let kan gøres håndgribeligt, vedkommende og virkelighedsnært og let kan rummes i én tegning på ét stykke papir. Med udgangspunkt i jeres situation fortæller Marketingekspert Alice Monberg ud fra et ledelsesperspektiv, om hendes erfaringer med effektivt strategiarbejde. Du får specifik viden om, hvordan en effektfuld strategi fødes, får et liv og bliver daglig pejlemærke for hele organisationen. Gennem konkrete værktøjer og procesbeskrivelser overbevises du om, at strategiarbejde er vejen til at sætte turbo på din virksomheds udvikling.

Temaer

Med udgangspunkt i jeres virksomhed stiller vi skarpt på effektivt strategiarbejde og vi fokuserer på at:

  • planlægge processen
  • strukturere arbejdet
  • involvere organisationen og stakeholders
  • opstille strategien
  • kommunikere så alle forstår og føler
  • lancere og implementere
  • sikre langsigtet liv i løbende drift og udvikling

Form

På en energifyldt og ligefrem facon overbevises du om, at din virksomhed kan skifte op i gear med en konkret og levedygtig strategi. Den varme strategiluft og de fine ord punkteres og du vil opleve, at du kan planlægge fremtidens succes med en strategisk styret opstramning af profil, udvikling og drift.

Anmeldelser

“Hun gør en dyd ud af, at en strategi kan forstås, overskues og føles af alle”

Albert Funder, Chairman, Agency Spring

Anmeldelser

“Hendes opskrift på strategiarbejde er klar og lige til at gå til”

Anmeldelser

“Energifyldt, smittende og ligefrem”

Anmeldelser

“Strategiarbejde gør dig til herre over egen succes”

Anmeldelser

“Hun mener at alle i virksomheden skal inddrages i strategiarbejdet”

Vil du høre mere om “Strategier der lever og virker”

Skriv til AliceMonberg@TilbagePåSporet.dk og få svar med det samme eller ring på 23 65 83 30.

Om Alice Monberg

Alice Monberg har mange års erfaring med ledelse og markedsføring for de største brands i dansk erhvervsliv. Som oplægsholder, debattør og projekthjælp bringer hun energi og struktur. Hun er humoristisk og har begge ben solidt på jorden. Og hun provokerer til omtanke og står fast på, at verden hverken er grundlæggende forandret eller at markedsføring er blevet en uoverskuelig opgave i en digital verden.

Hun bryder kompleksitet ned til håndterbare opgaver og giver på strategisk og taktisk niveau redskaber, som gør det tydeligt for enhver, hvordan man hver eneste dag bidrager til virksomhedens succes. Alt sammen leveret med en forfriskende og overbevisende evne til at skære ind til benet.

Alice Monberg har bl.a. været ansat i LEGO®, Dansk Supermarked, XL-BYG® og LEGOLAND®.