Foredrag eller Workshop #1

Vækst din webshop 50% hvert år

Vækst din webshop 50% hvert år

Vind på det digitale marked

Selvom mange vil mene det, så er det ikke en videnskab at udvikle og drive en indtjenende webshop. Men de fleste ledere har, trods stigende bevidsthed om vigtigheden, opgivet at forstå digital markedsføring og salg. Det digitale ror er derfor overladt til eksperter, der befinder sig i fremtiden og glemmer salget i dag. En ubehagelig cocktail, når markedskræfterne er vendt på hovedet og de store spillere ser sig overhalet indenom af de små startup virksomheder. For ikke at glemme de fleste lederes frygt for det store dyr Amazons indtog.

Indsigt, købmandsskab og struktur gør forskellen

Men det er ikke umuligt at tage kampen op. Og den gode nyhed er, at du selv er herre over, om du vinder den. Med udgangspunkt i jeres situation fortæller Webshopekspert Alice Monberg fra et ledelsesperspektiv om sine erfaringer med succesfuld webshopsalg. Du får konkret viden om de væsentligste principper i digitalt salg. Og du beriges med specifikke bud på, hvordan du udvikler, organiserer og strukturerer din virksomhed på den digitale front. Gennem håndgribelige indsigter, inspiration og værktøjer, kører du hjem med troen på, at også din virksomhed kan vækste digitalt både på den korte og ikke mindst lange bane.

Temaer

Med udgangspunkt i jeres virksomhed sætter vi luppen på det digitale salg og fokuserer på at

  • Forstå principperne
  • Finde eksperterne
  • Skabe ånden
  • Sætte målene
  • Definere midlerne
  • Etabere styringsværktøj
  • Skabe opfølgningsrutiner
  • Udvikle kort og langsigtet
  • Finde effektive IT-leverandører

Form

På en ligefrem og energifyldt facon vil du blive overbevist om, at også du bliver digital vinder. De fine digitale fænomener og floskler punkteres og du oplever, at alt det du allerede har lært også er brugbart i den digitale verden. Du fyldes med energi og ikke mindst lyst til at gå ombord og vinde i den digitale verden.

Anmeldelser

“Energifyldt og medrivende”

Marianne Pedersen, CEO, Index Retail A/S – Selskabet bag Bog&Idé og Legekæden

Anmeldelser

“Har lært mig alt om, hvordan man arbejder med og vækster webshopsalg”

Henrik Thue Nielsen, Online digital Manager, XL-BYG a.m.b.a.

Anmeldelser

“Ved godt, hun ikke ved noget om praktisk indkøb af Adwords, men ved alt om, hvordan det struktureres og effektiviseres”

Anders Høgenhof, Global Search Manager, Arla Foods Global Digital

Anmeldelser

“Hun lader sig ikke forblænde af smarte IT-leverandører”

Anmeldelser

“Hun trækker den digitale verden ned på jorden og gør den ukompliceret”

Ib Nørholm, Board strategist & Private investor

Vil du høre mere om “Vækst din webshop 50% hvert år”

Skriv til AliceMonberg@TilbagePåSporet.dk og få svar med det samme eller ring på 23 65 83 30.

Om Alice Monberg

Alice Monberg har mange års erfaring med ledelse og markedsføring for de største brands i dansk erhvervsliv. Som oplægsholder, debattør og projekthjælp bringer hun energi og struktur. Hun er humoristisk og har begge ben solidt på jorden. Og hun provokerer til omtanke og står fast på, at verden hverken er grundlæggende forandret eller at markedsføring er blevet en uoverskuelig opgave i en digital verden.

Hun bryder kompleksitet ned til håndterbare opgaver og giver på strategisk og taktisk niveau redskaber, som gør det tydeligt for enhver, hvordan man hver eneste dag bidrager til virksomhedens succes. Alt sammen leveret med en forfriskende og overbevisende evne til at skære ind til benet.

Alice Monberg har bl.a. været ansat i LEGO®, Dansk Supermarked, XL-BYG® og LEGOLAND®.